Κορονοϊός: 17ος νεκρός στη χώρα μας!


Λίγες ώρες μετά το θάνατου του 64χρονου στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, υπέκυψε και άλλος ένας άνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν στο Σωτηρία.

Ρεπορτάζ: Νίκος Μαστρογιαννόπουλος

Δυστυχώς μέρα με τη μέρα τα θύματα στη χώρα μας αυξάνονται. Μετά το 16ο θύμα της πανδημίας του κορονοϊου που μέτρησε η χώρα μας, από τα ξημερώματα, άλλος ένας άνδρας σε ηλικία 78 ετών υπέκυψε. Πρόκειται για έναν 78χρονο που νοσηλευόταν στο Σωτηρία και τελικά εξέπνευσε. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε κάποια άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας. Μέσα δηλαδή σε πολύ λίγες ώρες η χώρα μας μετρά ακόμη δύο θύματα της πανδημίας.

Ο αριθμός των κρουσμάτων δυστυχώς αυξάνεται κατακόρυφα. Κατέληξαν ακόμη δύο ασθενείς, ενώ διασωληνώθηκαν δεκάδες το τελευταίο 24ωρο. Απ' αυτούς που κατέληξαν, οι 14 είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, οι 12 ήταν άνδρες και οι 3 γυναίκες. Ο μέσος όρος ηλικίας των συμπολιτών μας που δεν τα κατάφεραν ήταν τα 77 έτη. Μέσα σε όλο αυτό το αρνητικό κλίμα όμως, υπάρχουν και 19 συμπολίτες μας οι οποίοι πήραν εξιτήριο απ' το νοσοκομείο, σύμφωνα με τα όσα έχι αναφέρει ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας.
Νεότερη Παλαιότερη