Πανόραμα επαναληπτικού γύρου της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League 2023-2024

 
Ο επαναληπτικός γύρος της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League 2023-2024 ολοκληρώθηκε και τo SportsNews 24/7 σας παρουσιάζει σε λίγες μόνον αράδες τα τεκταινόμενα της αγωνιστικής δράσης.

Μετά από ένα τρομερό βράδυ και με τον Τσολάκη να κάνει... θαύματα, ο Ολυμπιακός απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, περνώντας έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ημιτελική φάση της διοργάνωσης, που θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα, η οποία δυσκολεύτηκε να αποκλείσει τη Γαλλική Λιλ, την οποία εντέλει απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι. Τέλος, το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του φετινού UEFA Europa Conference League είναι το ζευγάρι Φιορεντίνα - Μπρίζ, με τους Ιταλούς να αποκλείουν στην παράταση τη σκληροτράχηλη Βικτόρια Πλζέν και τη Μπρίζ να αποκλείει πολύ πιο εύκολα την ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία μπορεί να θεωρούνταν το "φαβορί" με τις εμφανίσεις της, χωρίς όμως εντέλει να το δείξει στα διπλά ματς απέναντι στους Βέλγους.

Περιληπτικά τα αποτελέσματα του επαναληπτικού γύρου της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League 2023-2024:

Φιορεντίνα Βικτόρια Πλζεν 0-0 κ.δ. (2-0 παρ.)
Φενερμπαχτσέ - Ολυμπιακός 1-0 κ.δ. (2-3 πεν.)
Λιλ - Άστον Βίλα 2-1 κ.δ. (3-4 πεν.)
ΠΑΟΚ - Μπρίζ 0-2

Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League 2023-2024:

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός
Φιορεντίνα - Μπρίζ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη