ΠΑΟΚ: Πίστη στον Δικέφαλο για το "τρία στα τρία"


Η νίκη με ανατροπή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έχει "ανεβάσει" τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου που ετοιμάζονται με αποφασιστικότητα για το φινάλε της σεζόν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει προγραμματίσει για σήμερα πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με την προετοιμασία για το εξ αναβολής ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα να έχει ξεκινήσει από τη Μεγάλη Τετάρτη.

Ο "ήρωας" του ντέρμπι με την ΑΕΚ, Ζόαν Σάστρε, δεν προπονήθηκε χθες με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του καθώς αισθανόταν ενοχλήσεις και έκανε δικό του πρόγραμμα.

Οι ενοχλήσεις του Ισπανού ακραίου αμυντικού προέρχονται από τη σύγκρουση του με τον Χατζισαφί λίγο πριν την φάση του γκολ που πέτυχε και με το οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη στο ντέρμπι των Δικεφάλων στην Τούμπα. Μια σύγκρουση που ήταν τόσο σφοδρή που η πρώτη αντίδραση του Σάστρε ήταν να γυρίσει στον πάγκο και να ζητήσει αλλαγή.

Ωστόσο συνέχισε στον αγώνα, παρά την αρχική δυσκολία να πατήσει το πόδι του και λίγο μετά κατάφερε να σκοράρει και να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας του για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ η νίκη αυτή έχει ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και τη ψυχολογία των παικτών. Υπάρχει μεγάλη αποφασιστικότητα και πίστη ότι η ομάδα μπορεί να κάνει το τρία στα τρία στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη της σεζόν με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό στην Τούμπα και Άρη στο "Κλ. Βικελίδης" που αν επιτευχθεί μπορεί να της δώσει τον τίτλο.

Χαρακτηριστική του κλίματος που επικρατεί εντός των ασπρόμαυρων αποδυτηρίων είναι η ομιλία του Στέφαν Σβαμπ, λίγο πριν την έναρξη του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ, όταν οι περισσότεροι είχαν ήδη ξεγράψει τον ΠΑΟΚ και θεωρούσαν πρόωρα ότι έχει μείνει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

"Είμαστε τόσο καλή ομάδα. Αυτό είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και αυτό είναι ένα ξεχωριστό βράδυ . Θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Θα βγούμε έξω, θα τους πατήσουμε, θα είμαστε λερωθούμε από το πρώτο δευτερόλεπτο, εντάξει; Ενωμένοι, όλοι μαζί. Μιλάμε στον αγωνιστικό χώρο, όχι μετά. Απόψε θα αντεπιτεθούμε, απόψε θα επιστρέψουμε και θα αλλάξουμε τα πάντα μέχρι το τέλος της σεζόν", είπε στην αρχηγική του ομιλία ο Αυστριακός και οι συμπαίκτες του ακολούθησαν τις οδηγίες του.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη